περιπέτειες σκηνής / εικόνας

performance / live media / image adventures

mir2012
/ Αθήνα, 7-14 Δεκεμβρίου 2012


Το MIRfestival 2012 προσγειώνεται στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου 2012.
Σας υποσχόμαστε ένα φεστιβάλ πολύ διαφορετικό, σε απρόσμενα σημεία της πόλης, με τους ανθρώπους της και για τους ανθρώπους της.
Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και πατήστε το κουμπί ΟΔΗΓΙΕΣ για να μάθετε πώς θα κάνετε κρατήσεις θέσεων και πώς θα βρείτε τις περιοχές προσγείωσης του Φεστιβάλ.

Για να κατεβάσετε το συνοπτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ Κάντε like στη νέα μας σελίδα στο facebook και μείνετε συντονισμένοι με την αποστολή MIR 2012!
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως εθελοντές, πατήστε ΟΔΗΓΙΕΣ.Υποστηρίξτε την αποστολή στον διαστημικό σταθμό MIRfestival 2012 μέσω του www.groopio.com!


rssicon facebook groupΑποστολή MIRfestival 2012
Η αποστολή 2012 στον δορυφόρο MIRfestival απογειώνεται στις 7 Δεκεμβρίου 2012. Το πλήρωμα θα αποτελείται από καλλιτέχνες που επιθυμούν να ανοιχτούν σε νέους ορίζοντες και προτείνουν μοναδικά και περιπετειώδη project στο σημείο συνάντησης της περφόρμανς με τα νέα μέσα και την εικόνα.

Πατήστε τον διακόπτη MIRssion για να μάθετε περισσότερα για την αποστολή.
Για να πάρετε μια ιδέα από τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην αποστολή του 2008 και του 2010 επισκεφθείτε το ΑΡΧΕΙΟ.

Για να λάβετε μέρος στην αποστολή 2012 ως θεατές πατήστε τον διακόπτη ΟΔΗΓΙΕΣ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις του MIRfestival 2012, αλλά η κράτηση είναι απαραίτητη.

Διοργάνωση Υπό την αιγίδα


Με την υποστήριξη


Δημιουργικός συνεργάτης


Το MIRfestival υποστηρίζουν και φιλοξενούν στους χώρους τους


Χορηγοί διαμονής και εστίασης


Το MIRfestival ντύνουν


Xορηγοί επικοινωνίας


Χορηγοί Εστίασης


Χορηγός Εγκαινίων και Λήξης


Έχετε μια ασυγκράτητη επιθυμία να στηρίξετε τη διάδοση της πρωτοποριακής σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα;
Εάν επισκεφθήκατε τις άλλες σελίδες του ιστότοπού μας, έχετε ήδη καταλάβει τι πρέπει να κάνετε:
Γίνετε χορηγοί του πιο συναρπαστικού φεστιβάλ, του MIR festival!

Το MIR festival είναι ένα φεστιβάλ χαμηλού προϋπολογισμού που μεγαλώνει και αλλάζει τη δομή του προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, στο καλλιτεχνικό επίπεδο ενός προγραμματισμού μοναδικού μέσα στο ελληνικό πολιτιστικό περιβάλλον, και στις απαιτήσεις του Αθηναϊκού κοινού. Aναζητά συνεργασίες και χρηματοδότηση. H συμβολή των χορηγών μάς είναι απαραίτητη και πολύτιμη.
Συνδυάζοντας τη στρατηγική προώθησης των εταιρειών σας με ένα από τα πιο πρωτοποριακά φεστιβάλ στην Αθήνα, εκτός από τα ανάλογα χορηγικά ανταλλάγματα που θα λάβετε, θα έχετε επιπλέον την ικανοποίηση ότι ενισχύετε τον τομέα της σύγχρονης τέχνης που δύσκολα βρίσκει χρηματοδότηση, και ότι επενδύετε στο μέλλον της σύγχρονης τέχνης.

To MIR festival διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για τη διάδοση της σύγχρονης τέχνης MIR, η οποία θα παράσχει στον χορηγό όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για την φοροαπαλλαγή του σύμφωνα με τον νόμο περί χορηγιών. O χορηγός μπορεί να επιλέξει και τη μορφή χορηγίας σε είδος, ή εναλλακτικές μορφές προβολής του προϊόντος του.

Σε κάθε περίπτωση, αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
(υπεύθυνη χορηγιών Χριστίνα Λιάτα, kristina [at] mirfestival [dot] gr)